Bison bøf med kogte æg og sennepssauce

Bison bøf med kogte æg og sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Bison Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.hakket Bison småkød
4 små æg á ca. 50 g
40 g.smør
 
 Sauce:
1 dl.pilsner øl
3 dl.piskefløde
3 spsk.groft sennep
50 g.syltede små agurker
1 lille løg
25 g.smør
 Persille
 
Opskrift:
Æggene lægges i kogende vand i ca. 6 min., hvorefter de straks afkøles under koldt vand. Det hakkede Bison kød krydres med salt og peber. Del kødet i fire portioner, der hver formes til en lille kugle. Bank kuglerne forsigtigt ud på et spækbrædt og læg et kogt, pillet æg i midten. Pak kødet omkring ægget. Steg Bison bøfferne i smør ved svag varme i 4-5 min. på hver side.

Sauce:
Løget skæres i skiver og sauteres i en gryde. Tilsæt øl og lad det koge ind, til det næsten er væk. Tilsæt piskefløde og lad det koge yderligere 2 min. Saucen monteres med sennep og smør og smages til med salt og peber.

Bison bøfferne anrettes med skiver af syltet agurk og lidt bredbladet persille og f.eks. stegte kartofler. Retten kan tilberedes uden brug af æg. I så tilfælde deles kødet i 8 portioner og formes som almindelige hakkebøffer.





karakterer:
Opskriften er vist 17683 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu