Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Den der du ved nok 01

Antal:
Pers.
Ret : Kager i form

Ingrediens : Mel

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2003-06-25

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3.75 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
  Glasur: 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
7 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
375 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3.5 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
300 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
3 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Forklaring:

Sukker og æg piskes godt.

Mel, vanille, kakao og bagepulver blandes skiftevis med mælken i dejen.

Til sidst røres den smeltede, afkølede margarine i.

Bages i en smurt bradepande ca. 28 x 41 cm. ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 25 min.

Når kagen er afkølet - ikke helt kold - lægges kakaoglasur på hele overfladen.

Alle ingredienser til glasuren varmes i en gryde og påsmøres.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:




Energi:
KJ total 46879 (11161 kcal)
KJ pr. Pers. 1953 (465 kcal)
Vægt ialt 2888 gram
Vægt pr. Pers. 120 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1623 KJ (386 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 22.8 gram
Kulhydrat 42.9 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9 (392 stemmer)

Opskriften er vist 361456 gange,
og udskrevet 21829 gange.



Hannemor  -  0000-00-00 00:00:00
lækker og indbydende, til hverdag og fest! Mmummsss!

Katrine  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig go´! alle skulle prøve den!

carina  -  0000-00-00 00:00:00
Super god kage.. alle var vilde med den osse med en lille klat is til

a-a  -  0000-00-00 00:00:00
man skulle måske skrive hvad det er for en kage....

rikkemor  -  0000-00-00 00:00:00
den hedder altså "den du ved nok" og hvis man læser opskriften kan man jo nok regne ud at det er en chokoladekager... og en rigtig god en!!

2 tøser  -  0000-00-00 00:00:00
Den smagte mega godt, men glasuren var svær at lave!

Annemette  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er den BEDSTE chokolade kage der findes. Skal til at bage den nu:D

Vastra  -  0000-00-00 00:00:00
Hjemme hos os på Djursland kalder vi den drømmekage

Annemette  -  0000-00-00 00:00:00
Her hos os er der en anden kage der hedder drømmekage, den og så den her er de bedste kager der findes.. nam nam.. skal lige til at bage den der du ved nok.. Den er altså bare go´

Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
Det er bare den bedste kage der findes.

Claudia  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig super god kage. Man kan evt. Tage at skifte kokosen ud med havregryn, det er også godt :)

kamilla  -  2007-01-02 12:29:15
den minder mig om min farmor.... uhm bedste kage i verden, også kaldet spejderkage i vores familie. drømmekagen på 2. pladsen...

Bøllemis  -  2007-02-22 14:42:17
Jeg vil anbefale at lave dobbeltportion af glasuren. Der skal jo være lidt til bageren, mens det står på.

Drillo  -  2007-02-22 14:51:41
Ifølge den ægte opskrift, så skal der desuden tilføjes 700 gram ahornsirup og 3 plader blød nougat... ellers er det vist ikke megen sjov i opskriften!

Bøllemis  -  2007-02-22 15:13:28
Uhmm ahornsirup. Endnu en grund til at lave ekstra meget glasur...

joel drengen der elsker den der du ved nok  -  2007-03-14 20:20:42
det er den beste kage i verden:D!! prøv den!

joel drengen der elsker den der du ved nok  -  2007-03-14 20:29:34
hej igen. jeg skulle bare lige sige at der er den beste glasur også!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anne  -  2007-03-20 16:17:03
Den her kage slår altså bare alt::-)

Emma  -  2007-03-20 19:40:00
det er den beste jeg har smagt og jeg bage den altid når jeg skal lave kage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Charlotte  -  2007-04-04 13:54:53
Det må være en chokolade drømme kage. Jeg bager den nu.

Kage-bageren  -  2007-05-13 11:55:58
Bemærk at glasuren med den pågældende opskrift bliver meget tør og har har svært ved at hænge fast på kagen. Brug kun 100-150g kokos i stedet for 300g

Kage-Robert  -  2007-05-31 14:35:26
den er sku god har lavet 7stk idag da vi skal holde party hehe super nice :D

Penerelle  -  2007-06-22 20:58:24
Den kan også laves mælkefri, brug nutana plantemargarine og ris/havremælk, hvor margarine og mælk er nævnt. Jeg kan godt forstå nogle syntes fyldet er lidt tørt, der skal kun 100 gr kokosmel i glasuren. og 2½ spsk. kakao.

Trine og louise  -  2007-06-28 14:01:09
Nøøøøøøj!! vhor er den god, hvor er den flot! Klap klap klap. Nøøøøj:D

Hvidovre  -  2007-09-22 15:14:48
Rigtig go opskrift..

mig  -  2007-09-24 18:25:45
den er godt til mig fødselsdag 25/9-07

Christian  -  2007-10-19 20:05:43
HUSK: At det skal være brygget kaffe der skal i glasuren og ikke kaffebønner. Jeg husker tydeligt for 20 år siden i folkeskolen, da Jens havde kage med og hans far havde bagt kagen med kaffebønner i glasuren. FØJ. Ellers den bedste chokoladekage på kloden.

Myu  -  2007-10-21 15:14:53
Nogen der har prøvet med ahornsirup og nougat? Skal der så ekstra mel i eller noget andet?

Myu  -  2007-10-21 20:56:05
Nogen der har prøvet med ahornsirup og nougat? Skal der så ekstra mel i eller noget andet?

1 k :)  -  2007-11-02 14:57:06
Den var bare en kæmpe succes!! det er bare en super nem opskrift og resultatet er lige i øjet, hver gang..

kage elskern  -  2007-11-02 17:32:15
lækker kage og mega god lækkert mummms!

Mette  -  2007-11-14 08:55:38
Dette er ikke en drømmekage, en drømmekage er lys, hos bageren hedder det en "jørgen larsens kage"

T&T  -  2007-11-17 11:21:24
Nam!! Den er helt fantastisk. Faktisk troede vi kun det var her på øen den gik under "Den du ved nok", men vi prøvede lige at google det, og sørmer om ikke vi fandt den her på Alletiders Kogebog :D Weee, nu skal der bages!

Sofie  -  2007-11-21 14:11:46
Også vildt lækker med denne glasur: 2 spsk. blødt smør, 230 g. kokosmel, 230 g. flødeost, 2 tsk mælk og 400 g. flourmelis rørt sammen!

mulle  -  2007-12-12 16:16:25
mums jeg har aldrig smagt en kage som den alle burte bage den

Mille  -  2007-12-20 21:22:18
DEN HER KAGE ER BARE ALT, ALT FOR GOD!! jeg skal helt klart lave den igen! og jeg tilføjede 200 g hakket marabou chokolade med nødder! Så bliver den bare endnu mere lækker!!! den skal have alle de point, som den overhovedet kan få!!

frede og talle  -  2008-01-24 12:33:32
ja vi prøvede at lave den og fordi vi legede mafiaer kalde vi den nu for mafia kagen heeh den er mega go

Line:  -  2008-01-26 12:21:12
Skal der både kakao glasur på, og derefter opskriften på glasur på oven på? (det dtår der jo-Når kagen er afkølet - ikke helt kold - LÆGGES KAKOAGLASUR PÅ HELE OVERFLADEN Alle INGRIDIENSER til glasuren varmes i en gryde OG PÅSMØRES! Svar venligt hurtigt..

chrill :D  -  2008-02-07 07:23:56
hvor mange mennesker er den til? ca. ? ;D

Benedikte  -  2008-02-20 17:22:19
Vildt god kage - den blev spist på 2 dage..Behøves ikke så meget sukker til dejen, jeg nøjedes med 300 g og den blev lige så sød og fantastisk god

fam. Kristensen  -  2008-03-08 15:14:24
Hej Line! Først bager du kagen (vores skulle have omkring 40 min. for at være bagt). Derefter blander du alt til glasuren i en gryde om varmer igennem. Til sidst smører du det på kagen, som i mellemtiden er lidt afkølet. Vi lavede dobbelt portion glasur.

Jette  -  2008-03-22 14:33:29
Hej! Det var lige netop den kage, jeg ledte efter, - søgte på ingredienser og kunne bare ikke stå for navnet "den der du ved nok"... og så er det bare præcis den type kage, jeg ledte efter! :-) Så nu skal jeg i gang med at bage! Hej-Hej!

Sanne  -  2008-03-28 12:11:34
Denne kage kan kun være ALLES favirit - Det er verdens bedste kage

  -  2008-04-29 22:51:03
hmm hvorfor er der ikke nogen der har kommenteret at 300 g kokos er for meget?? jeg lavede det som opskriften skrev og glasuren blev bare alt for tør... så kunne jeg se at andre af samme opskrift brugte kun 100 g kokos og så var den god

sødepige  -  2008-05-18 10:44:48
ja 300 g kokus er formeget hos os bruger vi 200g og så laver vi inda dobbel med glasur så er den beste

chris  -  2008-05-27 21:31:12
jeg kan simpelthen ikke forstå det... samtlige kager falder sammen for mig...hvad kan jeg gøre forkert, bruger et kødspyd eller hvad det hedder for at tjekke om den har fået nok.. og når jeg så tager den ud så falder den sammmen...hjælp

Anni  -  2008-06-30 08:24:53
Til Drillo: Kommer man ahornsirup'en og nougat'en i glasuren eller i dejen? Jeg har endnu ikke prövet den, men ville bage den i dag. Til Per: Kunne du ikke være sød og rette de 300 g kokosmel til 100 g. Det er vel ikke alle der læser alle komentarerne igennem, inden de begynder at bage!

Jytte  -  2008-06-30 12:02:38
Hejsa.. Jeg har haft den opskrift i ca.30 år. Da hed kagen "Amerikaner" Har bagt den i hundredevis *ss*

Annette från Sverige  -  2008-06-30 13:57:51
En hälsning från Sverige vad är ahornsirup för något är det någon som kan förklara det så en svensk förstår. Alla recept här är bara så super.

meni  -  2008-07-02 10:52:25
Drillo skriver, at der skal tilføjes 700 gram ahornsirup og 3 plader blød nougat... ellers er det vist ikke megen sjov i opskriften! Jeg formoder, at det er i selve dejen det skal tilføjes. Ellers kan man godt tro, at det er glausen, der skal tilsættes ahornsirup og nougat. Men 700 g ahornsirup lydet godt af voldsomt meget og så sammen med nougat. Det bliver jo den rene sukkerkage. Hvad har andre oplevet ved at tilsætte ahornsirup og nougat (til dejen - formoder jeg)

Umse  -  2008-08-09 10:43:26
Har bagt den flere gange - skal til det igen!

Wikkie  -  2008-08-25 15:12:49
smager godt, jeg tror faktisk det er min ynglingskage. jeg har købt den hos baren til mit arbejde da jeg havde fødselsdag.

Sofia  -  2008-09-14 12:17:29
til a-a , citat fra din besked: "man skulle måske skrive hvad det er for en kage" svar: navnet på kagen står øverst. Så kagens navn er "den du ved nok" :)

babyparadis  -  2008-10-16 13:58:00
Den er bare super god og nem at gå til

Stivang  -  2008-10-18 15:22:09
Mums!!! Den er næsten ligeså god som min mors drømmekage!!!! -og det siger ikke så lidt...

Linda  -  2008-10-27 15:26:50
Virkelig, virkelig lækker kage. Også lækker dagen efter, og dagen efter..;-) Halverede opskriften da vi kun var 4 der var "kage-sultne" og så brugte jeg selvfølgelig en mindre bradepande. Men der var stadig RIGELIGT.

Linda  -  2008-10-27 15:31:48
Synes altså ikke at det gør noget at der er 300 g kokosmel i. Det er jo ikke sådan at glasuren "falder af"...!!! Synes opskriften er perfekt, og jeg ændrer ikke noget næsten gang jeg skal bage den..

Annie  -  2009-02-14 18:08:10
Jeg lavede den og brugte 300 gr kokosmel.. men kom så lidt mere kaffe i glasuren og den var super god. Den forsvandt lynhurtigt :-)

jesper  -  2009-03-18 15:01:20
det er bare den beste kage og den kan holde sig så længe der er noget tilbage hehe anbefale også at lave dobbeltportion af glasuren det er super godt

kage elsker  -  2009-03-30 19:08:44
denne her kage er den bedste jeg nogen sinde har smagt.... hvem fandt på at lave sådan en god kage???.....ELSKER DEN.....::D namme...(:

Harpun Fiskeren  -  2009-05-13 17:10:49
Kaffen der skal i må meget gerne være stærk, jeg kommer selv ekstra frysetørret kaffe i, og det gør ikke noget hvis men laver ½ gange ekstra fyld ,o)

Mette  -  2009-07-07 23:43:58
Det er en helt fantastisk kage:O)) Er der mon nogen som har erfaring med at fryse den? Hvis ja, er den så stadig lækker & svampet??

Tina  -  2009-07-25 17:30:34
Den er rigtig god:-)Og skal med en tur til bonbon land. Håber de andre synes om den.

Kageelskeren  -  2009-08-19 11:58:34
Er det muligt at undlade kaffen, og evt. erstatte med noget andet? og i så fald hvad? :)

Thea i Sverige  -  2009-09-04 19:36:47
Den var jættegod. REKOMMENDERAS till festen.

Kagemand.  -  2009-09-19 15:58:01
kagen smager så godt! nogen der ved om den kan fryses, og stadig være god når den bliver optøet? (:

dorthe  -  2009-10-16 10:53:03
kagen kan sagtens fryses

Den madglade  -  2010-01-12 12:29:10
Min kæreste er netop i gang med at lave denne alle-kender-kage. Og bortset fra at kageformen var for stor, så halvdelen af kagen flød ud i ovnen, at hun tabte posen med kokosmel på gulvet, og for ikke at nævne røgen i svigermors køkken, så glæder jeg mig til chokoladekagen. Kort sagt, der er intet som når kæresten bager ;p

Maak  -  2010-01-22 21:03:41
Skide god kage. Men noget af en stor portion, men jo mere desto bedre;) Kan anbefales!

carolina  -  2010-04-11 11:55:39
det er en vildt god kage

Nina  -  2010-04-14 15:52:26
bedste kage i verden:D Og så er den rigtig sjov at bage

Bibi  -  2010-06-01 16:47:19
skøn og dejlig kage selv på 3 dagen... dog kunne min datter på 5 ikke lide den og jeg endte med at spise ½ bradepande ALENE det kan ikke anbefales :o)

  -  2010-06-24 14:17:59
Det er jo bare en almindelig chokolade drømmekage? ;)

Anna, 16 år  -  2010-09-15 20:31:30
Denne kage er bare super god. Kan varmt anbefales. Men put lidt mindre flourmelis i. YNDLINGSKAGE!!

Smukke!!!  -  2010-10-06 16:03:24
Den smager rigtig godt.. - Jeg puttede 10. kilo smør i og jeg en 1 person , jeg er lidt kraftig.

Belinda  -  2010-10-10 12:51:18
den smager rigtig godt, prøv den.

Hen!   -  2010-11-10 19:12:45
altså vi varmer ikke glasuren vi pisker den bare sammen så bliver den dejlig luftig og vi kommer heller ikke kokos i glasuren og det smager VIRKELIG godt. og hvad kagen angår behøver det ikke at være sødmælk, det kan være lige den mælk man har lyst til ;)

Marianne  -  2011-01-30 13:01:38
Super nem kage. Gæsterne elskede den!

Sanne  -  2011-02-02 14:32:19
Super lækker kage!! :) Brugte dog også en del mindre kokosmel end skrevet i opskriften.. Prøvede også at lave doppelt portion glasur, dette kan dog ikke anbefales, blev ALT for vammelt!! ;)

Anna 7 år  -  2011-02-13 14:53:19
det bare en god kage!!

Julie  -  2011-03-09 19:12:31
Den er helt fantastisk :) kan helt klart anbefales!

heidi  -  2011-03-10 20:33:20
Denne kage er bare super dejlig...smager godt.

johanne & sarah  -  2011-04-19 16:39:12
skal den i ovnen??? og der skal virkelig meget sukker og smør i!!! men den bliver sikkert meget go´ ;)

Eleven!  -  2011-04-20 13:37:12
Denne kage er meget børne venlig! ;)

  -  2011-04-30 09:20:18
Den hæver slet ikke op:-(

vh  -  2011-05-20 16:34:50
brug smør til glasuren, kagen hedder også bøfkage

Fru Holm  -  2011-05-23 15:59:59
Kagen hedder: Muskurutkage

Miig  -  2011-05-25 21:22:47
God kage. Det er nok meningen at fyldet skal "smage af mest". Dermed sagt at det nok ikke er meningen at kagen skal smage så kraftigt... Men mmmm hvor smager den godt;)Kaldes chokolade drømmekage hos os!

  -  2011-05-29 16:02:08
Super god. Jeg kom lidt ekstra kaffe i glasuren, det blev den ikke ringere af!

Daniel D  -  2011-06-02 22:42:53
Det er nu oprindeligt en drømmekage rikkemor :)

Bun-Bun  -  2011-06-15 13:53:33
Denne kage er super god. Den er en klassiker når der fest i klasserne på skolen, den bliver altid lavet herhjemme når der er klassefest på skolen. Muuums

Guldhammer  -  2011-06-22 07:30:07
Prøv at tilsætte lidt revent appelsinskal og saft, det gøre den meget mere lækker

ooCindyoo  -  2011-06-24 13:32:25
Den er rigtig god.. Men Hos os hedder den nu guf guf kage :) Det hedder den vist også hvis man køber de der færdigpakker (bland sammen med mælk og smid i oven) Men rigtig god kage, kan varmt anbefales til andre.. Dog skal der ikke lige så meget kokos mel i som der står i opskriften :D

mette  -  2011-07-12 12:56:29
jeg ville høre om hvis man laver den i dag om den så kan holde sig i fryseren det er nemlig fordi jeg skal holde stor fødselsdag i den 6 august så ville bage en masse kager der til

Bob  -  2011-07-13 12:32:07
Den vil jeg lave

Bagekonen  -  2011-08-18 09:13:17
Faldt lige over denne opskrift... Sjovt med alle de kommentarer.. Jeg bliver da helt nysgerrig, og må da se at få bagt kage ;-))) Er der mon nogen, der har prøvet at komme ahornsirup og var det blød nougat 'Drillo' ville ha' tilføjet? ;-))) Drillo... ikke drille! Kagebagning er sandelig en meget alvorlig sag..

Chalotte:)  -  2011-09-07 20:54:56
Kender den som bøfkage

  -  2011-10-02 14:57:23
Vastra - det er jo helt forkert, alle ved at det her en drømmekage! http://arla.dk/opskrifter/Drommekage-fra-Brovst/

Nanna  -  2011-10-02 15:02:09
Hvis man nu hader kaffe, men alligevel synes der skal lidt i, er der så nogle der kan sige hvor meget kaffe der skal i? :)

Tidl. bagerlærling  -  2011-10-04 22:55:16
Har været bagerlærling og der hed den Jørgen Larsens kage. Den smager rigtig godt, men den er ikke ligefrem kalorielet, men den er god, bare ikke spis for meget.

  -  2011-10-07 22:59:19
Hej Nanna. Du kan ikke smage at der er kaffe i,- det synes jeg ik.. Det er en super go kage :-)

nadja  -  2011-10-15 14:22:48
Den bedste chokoladekage ever. Og den er nem at lave.

Os som ikke vil have deller  -  2011-11-10 15:38:13
Hold da op en fed kage! Er det meningen vi skal ha´deller?

caroline<3  -  2012-01-03 17:46:21
elsker denne kage og selv om kun er 12 år har jeg hele 9 gange bagt kagen og 7 gange som overraskelse.

Pia  -  2012-02-15 09:11:43
KAFFE-KAGE - det er navnet hjemme hos os. Og min mor har bagt den siden jeg var helt lille. Det er simpelthen den bedste kage der findes. Mine to piger er også helt tossede med den.

Kimse  -  2012-02-16 17:19:52
Jeg har lige bagt den og fulgt opskriften til punkt og prikke men efter den er bagt og kølet af ville jeg prøve og skære den den smuldrer fuldstændig er der nogen der evt ved hvorfor

Mina  -  2012-03-01 18:21:42
Elsker denne kage, men 300 g kokosmel er for meget.. jeg anbefaler at komme 100 g i istedet.

Dav  -  2012-03-08 15:24:21
Dav mig den du hved nok er en kage der er sukker æg hvedemel vanillesukker kakao bagepulver sødmælk margarine i?????????!!!!!!!!!!! Og så farvel???!!!$$$$$$£££££€€€€€€ 3====)

Lonse  -  2012-04-16 21:05:18
Sikkert en god opskrift, hvis lige man havde husket sukker i dejen, jeg har aldrig hørt om en chokoladekage uden sukker i.

lonse  -  2012-04-16 21:19:31
synes iøvrigt det er ret morsomt at læse alle de kommentare om hvor god kagen er - har de overhovedet bagt den efter opskriften, for jeg kan love for den smager af H..... til uden sukker i.

Anne Sofie  -  2012-04-21 14:16:01
Den er så goood

willadsen  -  2012-06-02 20:55:30
en rigtig god kage som alle her i huset er glade for.

Jeanne  -  2012-06-15 20:15:28
Denne kage lavede min mor til mig, da jeg var barn - super god kage. - Jeg har nu lavet den til mine børn, som også syntes den er rigtig god.

_Smiley_  -  2012-07-03 18:32:05
Den er meget god! :) Har flere gange lavet den derhjemme, og alle var vilde med den!

Håber på et svar  -  2012-08-02 19:05:13
Der står at "Mel, vanille, kakao og bagepulver blandes skiftevis med mælken i dejen." Betyder det at alle de her skal blandes i en skål for sig selv, eller sammen med æg og sukker? Håber på et svar, da kagen lyder rigtig god, tak! :)

Joan  -  2012-09-01 10:13:27
Kagen kan sagtens fryses, det har jeg gjort mange gange, og den er stadig lige god :)

Jakob  -  2012-09-16 15:42:52
Jeg vil vove at påstå, at 300 g kokosmel er for meget!? Jeg har tilsat 250 g, og det virker allerede som en del for meget. Glasuren er blevet helt tør at arbejde med.

En der undrer sig.  -  2012-09-28 13:25:28
Til LONSE Du skriver at du ikke havde kommet sukker i - og at kagen samger af h... til uden. Aller øverste linje i opskriften er: 400 g SUKKER...!!! Hvorfor i himlens navn har du så ikke kommet det i ??? Dejlig kage...

  -  2012-10-14 11:37:49
Vi er ikke vilde med kokos herhjemme så brugte brun farin i stedet ! Er hit!

Line  -  2012-10-15 07:43:43
Bagte kagen ud fra 12 personer - den blev desværre løs i det, så den var svær at spise - så selv omden smagte godt, så var jeg lidt skuffet...

mor  -  2012-11-10 13:33:39
den er super god til klasse hygge i 4 .b de var helet vilde med den hurtig at lav,

Martin  -  2012-11-12 12:30:08
Alt for meget kokos - glasuren bliver ikke snasket nok.. 100 g kokosmel er fint

Vejle  -  2012-11-24 09:35:03
Rosborg kagen! <3

  -  2013-03-24 18:49:46
Hvor mange personer er der til i 1 bradepande? Skal lave kage til 25 pers., men der står jo ikke, om det kan være i 1 bradepande el. om der skal 2 til.

Kirsten  -  2013-04-24 18:55:53
Den har altid været min yndlingskage. :) alle kage elskere burde prøve den!

  -  2013-05-07 10:36:32
Vil meget gerne vide om kagen er velegnet til at fryse ? hvis ja ,med eller unden glasur.

Laila  -  2013-06-21 14:25:51
Hedder betonkage i min omgangskreds, da den efter varm fire timers tur på cykel en dejlig sommerdag stadig var frossen ved ankomsten!

I Hjemmet  -  2013-07-11 12:59:38
Hej :D Her hjemme kalder vi den Chocolate Dream :D Vi har prøvet at tilføje farvestoffer i dejen, så den får farverne Blå, Rød og Grøn :D Så ligner det en gift kage :D Mine børn elsker den :D Det er en Dejlig nem opskrift :D

mette i horsens  -  2013-10-30 09:58:45
kan den fryses ???

Meep  -  2013-11-03 13:32:06
Fandt kagen i en kogebog som "Mickey Mouse kage." Faldt for den med det samme. Så sagde nogen at den da hed "den der du ved nok." Det blev jeg da nødt til at søge på! Og denne her er endnu bedre! Kalder den stadig for "mickey mouse kage." Af en eller anden grund får det børn til at kunne lide den!!Laver dog altid halv portion, da jeg syntes der er meget store mængder. Kan sagtens lave uden sødmælk, bare med almindelig mælk.O_o

G'en  -  2014-04-09 21:43:24
Super god!!! Tak!!!!:)