Mycella bøffer

Mycella bøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.hakket oksekød
4 skiverMozzarella
2 spsk.finthakket purløg
4 skiverMycella eller anden blid skimmelost
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Kødet deles i 8 dele, bøfferne trykkes ud med en paletkniv ud til 8 tynde bøffer. På 4 af bøfferne lægges en skive mozzarellaost der drysses med purløg. De andre lægges ovenpå og trykkes godt fast i kanten, så osten er helt indelukket. Drys med en anelse peber.

Pensles med lidt olie og sættes under den varme grill i ca. 3 minutter. Vendes og en skive Mycella lægges på hver. Sættes atter under grillen, til den blå ost er begyndt at boble.





karakterer:
Opskriften er vist 8086 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-05 22:21:48
Hvem fremstiller mycella ost?