Bøf med spæk og kaperssovs

Bøf med spæk og kaperssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Bøf med spæk og kaperssovs, billede 4 Bøf med spæk og kaperssovs, billede 1 Bøf med spæk og kaperssovs, billede 2 Bøf med spæk og kaperssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.hakked oksekød
16 skivertyndskåret røget spæk
 Salt
 peber
 
 Sovs:
2 spsk.kapers
 Citronsaft
3 dl.fløde
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Steg de tynde skiver spæk sprøde på en tør pande. Opbevar dem på bagepapir.

Form kødet i 4 store bøffer. Krydr dem med salt og peber. Steg dem rosa i lidt af fedtet fra spækket. Hold dem lune i stanniol.

Kom kapers, citronsaft og fløde på panden. Kog det jævnt og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 28963 gange,
og udskrevet 471 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-08-01 21:47:50
Kan se på billedet at skiverne ligger ovenpå bøffenerne

  -   2012-08-27 10:36:50
Hvor kommer de tynde skiver spæk ind i retten når de er stegt.... Synes ikke det rigtigt fremgår af opskriften.