Svinemørbrad med estragon

Svinemørbrad med estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor svinemørbrad
 smør
 fransk sennep
 estragon tørret eller frisk
1 dl.piskefløde
 peber fra kværn
 salt
 
Opskrift:
Gør Først svinemørbraden i stand ved at fjerne sener og den hvide hinde Så skærer du mørbraden ud til bøffer som du banker let, før du smører dem med fransk Sennep, salt og peber på begge sider. Steg derpå bøfferne i smør på panden. Når de er færdige, skal de være godt stegte, men de må gerne være lidt lyserøde indvendig stadigvæk. Sørg for at holde dem varme, når du tager dem af panden. Kog så panden af med lidt vand og tilsæt piskefløde og halvdelen af den hakkede estragon. Lad det koge op og smag det til med Salt og peber. Drys den anden halvdel af estragonen over bøfferne på fadet. Servér mørbradretten med kartofler eller ris og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 18939 gange,
og udskrevet 491 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-22 19:59:29
Rigtig god ret! Har lige lavet den her til aften og det vil vi gøre igen næste gang vi får gæster, mums! Prøv med nogle ristede hasselnødder på toppen :o)

  -   2005-01-01 01:01:01
Der står ikke hvor meget estragon man skal bruge

  -   2005-01-01 01:01:01
denne ret er meget lækker og smagfuld!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
det var en nem og dejlig ret smagte rigtig godt