Salat med balsamico-kogte rødløg og røget lammekølle

Salat med balsamico-kogte rødløg og røget lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bdt.grønne asparges
1 grøn krølsalat
2 bdt.havesyre
1 pottesalvie
 
4 skiverbrød
1 dl.olivenolie
1 tsk.tørret oregano
 salt
20 skiverrøget lammekølle
 
 Balsamico-kogte rødløg:
3 rødløg
4 spsk.balsamicoeddike
2 spsk.rødvinseddike med hindbær
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Pil rødløgene og skær dem i både. Kom dem i en gryde sammen med balsamico og sukker. Lad løgene småsimre i 30 minutter.

Brødcroutoner:
Skær skorperne af brødet og skær det i små mundrette stykker. Kom brødstykkerne i en skål og vend dem med olivenolie, oregano og salt. Bred stykkerne ud på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Croutoner skal være sprød og gyldne. Lad dem afkøle.

Salat:
Rens aspargesene og skær dem i mundrette stykker, gerne diagonalt. Blancher dem i letsaltet vand i 3-4 minutter. Kom dem straks i iskoldt vand. Skyl og tør salat og urter godt. Pluk krøllsalaten i mundrette stykker. Lad havesyren være hel, og bland den med krølsalat, salvieblade og asparges. Anret salaten på middagstallerkener. Kom resten af salaten ovenpå. Krøl skiverne af røget lammekølle sammen og fordel dem dekorativt rundt om salaten. Kom igen rødløg på, og fordel til sidst brødcroutoner over.





karakterer:
Opskriften er vist 9942 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu