Bagt salat af løg og majroer

Bagt salat af løg og majroer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Majroe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 løg
1000 g.majroer
3 spsk.olivenolie
3 spsk.ahornsirup
 salt
6 kvistebredbladet persille
 
Opskrift:
Vask majroerne godt og skrab eventuelt den hvide del. Skær stilken fra og skær dem i kvarte. Pil løgene og skær dem i store både. Smør et ildfast fad med olivenolien. Kom majroer og løg i. Bland med ahornsirup og drys med salt. Bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. Pluk bladene af den bredbladet persille og vend den i de færdigbagte løg og majroer. Server salaten lun.

Tips:

Salaten kan også serveres kold, men vent i så fald med at blande persillen i til løg og majroer er afkølede.





karakterer:
Opskriften er vist 37221 gange,
og udskrevet 1123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu