Grillet hvidløgskylling

Grillet hvidløgskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.kylling delt i over- og underlår og halverede bryster
 
 Marinade:
6 fedknust hvidløg
0.5 dl.citronsaft
2 spsk.sød Thai chilisauce
1 pottehakket koriander
1 spsk.brun farin
2 tsk.sojasauce
 
Opskrift:
Rens kyllingestykkerne og dup dem tørre. Læg dem på et stort fad.

Marinade:
Bland alle ingredienser sammen i en skål. Hæld marinaden over kyllingestykkerne og vend dem godt, så alt kød er grundigt smurt ind i marinaden. Dæk fadet og stil det på køl i 2-3 timer.

Grillsteg kyllingestykkerne over glødende kul, til de er gyldenbrune og gennemstegte. Alternativt kan stykkerne grilles under en varm ovngrill.





karakterer:
Opskriften er vist 31350 gange,
og udskrevet 821 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-29 17:36:56
hvor lang tid skal kyllingestykkerne stege på grillen, før de er gennemstegte (skal lårene ikke stege længere, før de er møre?

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er nemt når kød og fjerkræ skal marineres, at lægge kødet i en kraftig plastpose. Hæld marinaden ved og luk posen godt. så er det nemt at fordele marinaden. Vendes af og til.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er lækkert