Broccolisalat med kikærter, æg og kapers

Broccolisalat med kikærter, æg og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.broccolibuketter
 salt
 
85 g.kogte kikærter evt. fra dåse
0.5 hakket løg
1 hårdkogt æg
1 spsk.kapers
 
 dijonsennep
3 tsk.olie
2 tsk.god vin-eddike
 
30 g.brødcroutoner af hvidt brød
 
Opskrift:
Damp broccolibuketterne netop møre i lidt letsaltet vand, gerne i mikroovn. Lad dem dryppe af og blive næsten kolde. Lad også kikærterne dryppe af og bland dem forsigtigt med broccolien og det hakkede løg. Pil ægget og hak også det og drys det over grøntsagerne sammen med afdryppede kapers. Lav en dressing af olie og vineddike, smag den til med sennep og dryp den over salaten. Lad salaten trække i 15-30 min. inden servering. Skær skorpen af brødskiven, skær den i små tern og fordel dem på bagepapir på en bageplade. Krydr dem evt. og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min., til de er gyldne og sprøde. Vend lidt rundt i dem efter 10 min. Drys dem over broccolisalaten og server den straks.





karakterer:
Opskriften er vist 17529 gange,
og udskrevet 474 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget velsmagende, kikærter kan koges i grøntsagsbouillon, limesaft kan erstatte vineddike.