Varm kartoffelsalat i urtebouillon

Varm kartoffelsalat i urtebouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.nye kartofler
1 agurk
1 bdt.radiser
2.5 dl.urtebouillon
75 g.smør
1 spsk.eddike
1 spsk.sukker
1 bdt.purløg
 
Opskrift:
Kartoflerne koges, pilles og skæres i skiver. Agurken skrælles og flækkes, og kernerne tages ud. Den skæres i skiver. Radiserne renses, skylles og skæres i skiver. Bouillonen koges ind med halvdelen af smørret. Eddike og sukker piskes i, og resten af smørret piskes i. Grøntsagerne vendes i, lunes og smages til med salt og peber. Der drysses fintskåret purløg over.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Varm kartoffelsalat

karakterer:
Opskriften er vist 12711 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
super god... alle var helt vilde med den til havefesten