Leverpostej med butterdej (Stegeso)

Leverpostej med butterdej (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.svinelever
200 g.spæk
5 benfri sild
1 knsp.timian
1 knsp.merian
1 løg
1 fedhvidløg
2 spsk.snaps
 salt
 peber
50 g.smør
1 dl.hvedemel
3 dl.mælk
1 æg
1 pakkebutterdej
 
Opskrift:
Mal leveren og spæk gennem kødmaskinen sammen med pillede løg, sild og hvidløgsfeddet. Lav en afbagning af fedtstof, mel og mælk og kom levermassen, snaps og æg i. Bland det godt og smag til med krydderierne. Rul butterdejen ud og læg den som en form i en stegeso (gem et stykke til låg). Hæld levermassen i og dæk den med et låg af butterdejen. Prik i dejen og bag leverpostejen ved 200 grd. i ca. 1 1/4 time.





karakterer:
Opskriften er vist 12226 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu