Svinelever i flødesauce (Stegeso)

Svinelever i flødesauce (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinelever
2-3 løg
1-2 spsk.olie
2 sure æbler
1.25 dl.fløde
2 spsk.tomatpure
 salt
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Skær leveren i terninger. Vend dem i mel tilsat salt og læg dem i stegesoen. Skær løgene i ringe og svits dem på panden i olie. Kom dem ved leveren. Skræl æblerne og snit dem. Læg dem i stegesoen. Rør tomatpure og fløden sammen og hæld det over. Stilles i ovnen ved 175 grd. i ca. 45 minutter. Jævn evt. saucen og farv med lidt kulør.

Serveres med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 17159 gange,
og udskrevet 549 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu