Dobbelt lammeryg (Stegeso)

Dobbelt lammeryg (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 lammeryg
 salt
 peber
1 bundtpersille
1 fedhvidløg
50 g.smør
1 spsk.hvedemel
5 dl.vand
Opskrift:
Gnid lammeryggen med salt og peber. Spæk den med persille og ganske små stykker hvidløg. Kom smørklatter på. Læg ryggen i stegesoen og hæld 2 1/2 dl. vand ved. Steg ryggen i ca. 1 1/2 time ved 250 grd. Tag stegen op, jævn saucen og smag den til.

Serveres med grønne bønner, ærter og kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 31133 gange,
og udskrevet 859 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-12 15:16:57
hvor stor en lammeryg er det

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget lækker. Krydr evt. med lidt timian, løg og laurbær - giver en vidunderlig sauce