Kirsebærkage (tjekkisk) Bublanina

Kirsebærkage (tjekkisk) Bublanina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Mel - Jyttemel

Oprindelsesland : Tjekkiet

TjekkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
180 g.Jyttemel fra Irma (Glutenfri melblanding)
80 g.smør
2 æggeblommer
2 æggehvide
100 g.sukker (melis)
1 spsk.bagepulver
5-7 spsk.sødmælk (økomælk)
200 g.kirsebær (Moreller)
 
Opskrift:
Dejen kan laves i en blender. Smør & sukker blendes i blenderen. Blend æggeblommerne i én ad gangen og herefter skiftevis mælk og mel blandet med bagepulver. Pisk hviderne meget stive (det kræver tørre redskaber), og bland dem forsigtigt i dejen. Dejen fordeles i en smurt form (f.eks. fransk stor tærteform). De skyllede kirsebær tørres tørre, spredes over dejen og kagen sættes omgående i en forvarmet ovn (180 C) med varmluft i ca. 20-25 minutter. Servering: Drys event. med lidt flormelis og server kagen, medens den stadig er varm.

Tips:

Dæk kagen med creme fraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 15160 gange,
og udskrevet 349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Skide god kage. Mums. Ikke så meget andet at sige til det.

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg synes kagen er meget god og lave vis man lige får nogle gæster en sommerdag.mmmmm.......