Kalvekød i hvidvin (Stegeso)

Kalvekød i hvidvin (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalvekød
1 fedhvidløg
 salt
 peber
2.5 dl.bouillon
2.5 dl.hvidvin
 persille
 
 
Opskrift:
Skær kalvekødet i tynde skiver og derefter i 3 cm lange stimler. Læg kødet i stegesoen. Pres hvidløget ud over kødet og hæld bouillon og hvidvin ved. Stilles i ovnen ved 225 grd. i ca. 45 minutter. Kom persille i skyen som ikke skal jævnes.

Serveres med løse ris eller smørdampede grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 23179 gange,
og udskrevet 442 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Har du ikke en stegeso kan et almindeligt ovnfast fad også sagtens bruges