Kalvegullasch i stegeso

Kalvegullasch i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalvekød
2 spsk.smør
2 løg
 hvedemel
1 tsk.mild paprika
 salt
2.5 dl.bouillon
2.5 dl.fløde
 kulør
 
Opskrift:
Fjern alle sener og skær kødet i terninger. Brun dem på en pande i fedtstoffet og læg kødet i stegesoen. Svits løgene og hæld dem ved kødet. Kom bouillon og fløde ved og drys med salt og paprika. Gullaschen skal stege i ca. 1 1/2 time ved 200 grd. Saucen jævnes med mel og farves. Smages til med paprika.

Serveres med kartoffelmos elle løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 30121 gange,
og udskrevet 553 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-01-24 20:04:00
man behøver altså ikke komme farve i, man kan sagtens vænne sig til mad uden, jeg har ikke haft kulør i mit køkken i flere årtier, og er kendt for min supergode mad iblandt dem som har smagt, ingen har klaget over manglende kulør.