Kartoffelsalat med æg og rejer

Kartoffelsalat med æg og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.kogte kartofler
 salt
 peber
1 tsk.hvidvinseddike
50 g.græsk yoghurt
3 tsk.fransk sennep
1 spsk.finthakket dild og persille
60 g.rejer
1 hårdkogt æg
 
 Tilbehør:
30 g.brød
 salatblade
 citronbåde
300 g.grøntsager
 
Opskrift:
Del kartoflerne i passende stykker. Bland salt, peber, eddike, yoghurt og sennep i en skål, tilsæt hakket dild og persille. Vend kartoflerne og halvdelen af rejerne i dressingen.

Pil og hak det kogte æg og drys det over, sammen med resten af rejerne server med salat og citron både, grøntsager og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 12647 gange,
og udskrevet 283 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu