Gulerodskage med glasur

Gulerodskage med glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
2 dl.majsolie
400 g.sukker (evt. rørsukker)
400 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
1 spsk.stødt kanel
1 knsp.stødt nellike
500 g.reven gulerod
100 g.hakkede valnøddekerner (eller hasselnøddekerner)
 
 Glasur:
100 g.flødeost naturel
1 dl.cremefraiche 18%
1 dl.flormelis
 lidt reven citronskal
 
Opskrift:
Pisk sukker og olie cremet, tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, bagepulver, kanel og nellike. Sigt melblandingen i dejen og vend revne gulerødder og hakkede nødder i til sidst. Smør en springform (24 cm) og drys med mel. Bag kagen ved 175 grader i ca. 1 time. Der må ikke hænge dej ved en strikkepind stukket ned midt i kagen. Lad kagen køle af ½ time i formen, inden den køler af på en bagerist.

Glasur:
Pisk flødeost, creme fraiche, flormelis og citronskal sammen og smør den tyktflydende creme på kagen.

Servering:
Serveres med årstidens frugt - f.eks. blommer, abrikoser eller druer.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodskage med ostecreme

karakterer:
Opskriften er vist 24116 gange,
og udskrevet 518 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu