Daddel-æblekage




Ingredienser


150 g.hakkede dadler
1 dl.kogende vand
325 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.nellike
0.5 tsk.allerhånde
0.5 tsk.ingefær
0.5 tsk.kanel
150 g.smør
2 æg
2 dl.æblemos
50 g.nødder
50 g.mandler
 


Fremgangsmåde

Overhæld dadlerne med kogende vand. Bland mel, bagepulver og krydderier. Smuldr fedtstoffet i, så det ligner reven ost. Tilsæt farin. Pisk ægggene let sammen og rør dem i sammen med æblemos, hakkede dadler, nødder og mandler. Kom dejen i en velsmurt springform, ca. 22 cm i diameter. Bag kagen 50-60 minutter ved 175 grader.

Andre brugere har også læst



Bedøm retten
Brugernes vurdering: 10 (2 stemmer)
Din vurdering:


Komentarer
(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


David Douglas  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor meget farin?

  -  2008-09-04 11:11:12
der står der skal tilsættes farin hvor meget skal der i

Cirkeline  -  2012-07-22 11:21:56
Mængde farin??? Hvor meget har andre brugt? :)






Ingredienser Fremgangsmåde Energi