Daddel-æblekage opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Daddel-æblekage

Antal:

Ret : Kager i form

Ingrediens : Frugt

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Fryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt : 2003-05-24





Ingredienser:
150 g.hakkede dadler
1 dl.kogende vand
325 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.nellike
0.5 tsk.allerhånde
0.5 tsk.ingefær
0.5 tsk.kanel
150 g.smør
2 æg
2 dl.æblemos
50 g.nødder
50 g.mandler
 


Forklaring:

Overhæld dadlerne med kogende vand. Bland mel, bagepulver og krydderier. Smuldr fedtstoffet i, så det ligner reven ost. Tilsæt farin. Pisk ægggene let sammen og rør dem i sammen med æblemos, hakkede dadler, nødder og mandler. Kom dejen i en velsmurt springform, ca. 22 cm i diameter. Bag kagen 50-60 minutter ved 175 grader.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 10 (2 stemmer)

Opskriften er vist 6353 gange,
og udskrevet 248 gange.



David Douglas  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor meget farin?

  -  2008-09-04 11:11:12
der står der skal tilsættes farin hvor meget skal der i

Cirkeline  -  2012-07-22 11:21:56
Mængde farin??? Hvor meget har andre brugt? :)