EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Daddel-æblekage

Antal:

Ret : Kager i form

Ingrediens : Frugt

Fryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt : 2003-05-24


Ingredienser:
150 g.hakkede dadler
1 dl.kogende vand
325 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.nellike
0.5 tsk.allerhånde
0.5 tsk.ingefær
0.5 tsk.kanel
150 g.smør
2 æg
2 dl.æblemos
50 g.nødder
50 g.mandler
 


Forklaring:

Overhæld dadlerne med kogende vand. Bland mel, bagepulver og krydderier. Smuldr fedtstoffet i, så det ligner reven ost. Tilsæt farin. Pisk ægggene let sammen og rør dem i sammen med æblemos, hakkede dadler, nødder og mandler. Kom dejen i en velsmurt springform, ca. 22 cm i diameter. Bag kagen 50-60 minutter ved 175 grader.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 10 (2 stemmer)

Opskriften er vist 7037 gange,
og udskrevet 249 gange.

David Douglas  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor meget farin?

  -  2008-09-04 11:11:12
der står der skal tilsættes farin hvor meget skal der i

Cirkeline  -  2012-07-22 11:21:56
Mængde farin??? Hvor meget har andre brugt? :)