Spinatbrød

Spinatbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.gær
6 dl.lunkent vand
1 tsk.salt
250 g.frossen hk. spinat
800 g.hvedemel
 
Opskrift:
Der laves to portioner dej, en hvid en grøn: Tø spinaten op og varm den op sammen med 2½ dl vand. Rør 25 g gær ud heri, tilsæt ½ tsk salt og ca. halvdelen af melet. Ælt og lad den hæve 30-40 min. Ælt resten til den hvide dej og lad den hæve 30-40 min. Del de to deje i to stykker hver og rul dem ud til rektangler. Læg dem sammen to og to - grøn og hvid - og rul dem sammen. Efterhæver på pladen med samlingen nedad 20 min. Rids med en kniv og bag nederst i ovnen ca. 15 min. ved 250º. Skru ned til 175º og bag endnu 20 min. Fryse-egnet.





karakterer:
Opskriften er vist 19980 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu