Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Svampelasagne

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta

LasangeIndsendt :


Ingredienser:
 vand
 olie
 
125 g.gulerødder
125 g.knoldselleri
200 g.markchampignon
200 g.østershatte
 olie til stegning
 
40 g.smør
40 g.hvedemel
5 dl.sødmælk
120 g.reven ost emmentaler)
 smør til pensling
 


Opskrift:

Lasagnepladerne koges i letsaltet vand med lidt olie og lægges herefter på et viskestykke.

Gulerod og selleri skrælles og skæres i grove tern. De koges møre i letsaltet vand og hældes op i en sigte, til vandet er løbet fra. Grøntsagerne blendes til puré.

Svampene renses, skylles let og skæres i grove stykker. De steges hårdt i olie og afkøles.

Smørret smeltes i en gryde, og melet røres i. Mælken tilsættes af et par gange under omrøring. 80 g af osten piskes i til sidst, og der smages til med salt og peber.

En sandkageform smøres med smør. Et lag lasagneplader lægges i bunden, herefter puré, svampe, sauce og lasagneplader skiftevis - der sluttes med lasagneplader. Lasagnen drysses med resten af osten.

Pastaretten bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30-45 min. Der serveres grøn salat til.

Tips:

Retten er også velegnet til forret (8-10 pers) med grøn sauce.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9118 gange,
og udskrevet 152 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu