Scones med purløg

Scones med purløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30

KagerRet : Kager - Scones

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.Hvedemel
1 æg + mælk ialt 1½ dl
2 tsk.Bagepulver
1 tsk.Sukker
1 nipHvidløgspulver
0.25 tsk.Cayennepeber
0.25 tsk.Muskatnød, stødt
1 tsk.Salt
4 spsk.Fintklippet purløg
60 g.Koldt smør i små terninger
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 225°. Bland melet med salt, bagepulver, sukker, krydderier og purløg. Fordel smørret i melblandingen med fingerspidserne. Pisk æg og mmælk sammen og rør det i melet. Dejen må ikke være klæbrig, tilsæt lidt mere mel om nødvendigt. Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den hurtigt sammen. Pres den med fingrene til en 1 cm tyk plade. Dyp kanten af et glas på ca. 4 cm i diameter i mel, og stik scones ud af dejen. Stil dem på en plade med bagepapir, som er drysset med et tyndt lag mel. Bages i ovnens øverste del i ca. 10 min. Scones smager bedst samme dag, de er bagt.

Server dem lune til suppe, evt. med koldt smør til.





karakterer:
Opskriften er vist 14192 gange,
og udskrevet 242 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-20 16:48:22
det er nogle super lækre scones og alle var vilde med dem... de passer perfekt til friskt sommermad eller til suppe... de skal prøves ! og for at gøre dem sundere og efter min mening bedre så kan man erstatte smøret med olie af en eller anden slags og så tilsætte groft mel i stedet for noget af hvedemelet ... :D