Indianerbrød

Indianerbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.håndvarmt vand
25 g.gær
0.5 dl.olie
1.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
75 g.gult majsmel
500 g.durummel
 
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, salt, sukker, majsmel og det meste af hvedemelet. Arbejd dejen igennem og tilsæt mel, så konsistensen bliver passende smidig. Lad dejen hæve et lunt tildækket i ca. 1 time. Ælt dejen let igennem og del den i 2 stykker. Form dem til boller og rul dem flade med kagerullen, til de måler ca. 24 cm i diameter. Skær seks 4 cm lange rids i kanten af halvdelen af hvert brød. Fold den ridsede ende over, så der dannes halvmåner. Lad brødene efterhæve i ca. 30 minutter på pladen. Drys dem med mel og bag dem i 15-20 minutter ved 225 grader på nederste rille.





karakterer:
Opskriften er vist 17110 gange,
og udskrevet 292 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-07 12:37:42
den her er virkelig god den hjalp mig med min opgave tak!

  -   2008-06-10 18:08:01
det er en fed opskrift