Hytteboller

Hytteboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Oste - Hytteost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.smør
25 g.gær
2 dl.lunken vand
125 g.hytteost (ikke for koldt)
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
50 g.sesamfrø
300 g.hvedemel
 
Opskrift:
Smelt smørret, tilsæt vandet og rør gæren u heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 1 time. Tril dejen pølse og skær den i 12 stykker. Form dem til boller og lad dem efterhæve på pladen i 15-20 minutter. Pensl bollerne med lidt æg eller drys dem med mel. Bag dem i ca. 20 minutter ved 200 grader på ovnens midterrille. Bollerne kan også bages med en blanding ag groft og fin mel.





karakterer:
Opskriften er vist 28637 gange,
og udskrevet 533 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-04 20:31:19
Ja, sikke nogle lækre boller. Mange tak for opskriften, har lige lavet dem her til aften. Har dog lige et spørgsmål - er de fryseegnede? :) God søndag, knus fra mig

  -   2011-02-15 00:01:20
Hold op nogle gode boller!! Tak fordi du lige hjalp mig af med det hytteost jeg havde i køleskabet og for opskriften, som helt sikkert skal bruges igen, så lækkert!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Smør kan med fordel erstattes m rapsolie - behøver ikke 25 g, 15g er fint!

  -   2005-01-01 01:01:01
Solsikkekerner er rigtig lækre at komme i fremfor sesamfrø!

  -   2005-01-01 01:01:01
100g af melet kan erstattes med anden grovere mel(hvis groverebolle ønskes) - der skal så tilsættes lidt mere vand.