Fætterlavnsboller

Fætterlavnsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidFastelavn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dl.mælk
50 g.gær
50 g.sukker
0.5 tsk.salt
2 æg
100 g.margarine
750 g.hvedemel
 
 Fyld:
 syltetøj eller bagefast creme
 
 
Opskrift:
Lun mælken i en gryde til den er fingervarm. Hæld mælken over i en stor skål og opløs gæren heri. Tilsæt sukker, salt, æg og margarine, og rør det med en træske. Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt dejen godt, indtil den er lækker blød.

Form dejen til 24 boller. Lad dem hæve 50 minutter. Tryk en fordybning i hver bolle og fyld syltetøj eller creme i fordybningen.

Pisk et æg sammen i en kop og pensl rundt om syltetøjet med ægget.

Bag bollerne i en 220 grader forvarmet ovn i 12- 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 13622 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
lyder tilforladelig