Flettet sesambrød

Flettet sesambrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.letmælk eller vand
2 æg
2 spsk.olie
1 tsk.salt
0.5 spsk.sukker
7-8 dl.hvedemel
 
 Pynt:
2 spsk.sesamfrø
 
Opskrift:
Smuldr gæren ned i et dejfad.
Varm mælk eller vand til fingervarme og opløs gæren i væsken.

Rør melet i lidt ad gangen og arbejd dejen sammen til den slipper fadet.
Lad dejen hæve i 30 min.


Arbejd dejen smidig på et bord og skær 1/3 del fra. Del herefter hver dejdel i 3 stykker og rul dem ud til 30 cm lange længder. Du får 3 store og tre mindre længder.

Læg de store længder ved siden af hinanden og flet dem sammen. Læg den færdige fletning på bagepapir på en bageplade og tryk den en anelse til.

Flet de mindre længder på samme måde og læg den lille fletning ovenpå den store. Tryk fletningerne let sammen og lad brødet hæve i 20 min.

Pisk 1 æg sammen, pensl brødet, drys med sesamfrø og bag det ved 200 grader C. i ca 40 minutter på midterste rille.





karakterer:
Opskriften er vist 8976 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-09-16 15:01:42
Skriv alt for ellers ved man ikke når man skal putte det i😏 den er opskrift er meget forvirrende, og alle jeres andre opefter er meget beder😊 så tænk over det👍 Kan i ikke godt lave den her beder🤔 hvor når skal man putte sukker og olie i🤔 0 stjerner her fra desværre😒

  -   2015-03-16 19:02:46
Dejligt brød, men læs den mangelfulde forklaring igennem ført start.