Svensk chokoladekage

Svensk chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Sverige

SverigeFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 spsk.kakao
2 dl.kaffefløde
200 g.sukker
150 g.smør
2 æg
200 g.hvedemel
1 lille spsk vanillesukker
 strøget tsk bagepulver
 
Opskrift:
Kagen røres sammen på en lidt utraditionel måde: i en tykbundet gryde blandes kakao, kaffefløde og 100 g sukker og dette koger godt igennem og afsvales. Imens røres smør, 100 g sukker og de hele æg til en skummende masse, og heri hældes lidt efter lidt kakao-fløden, hvorefter mel, vanillesukker og bagepulver blandes i - med en ske. Dejen hældes i en velsmurt form (ca 2 l), smør formen godt og drys den med rasp, og kagen bages på nederste rille, på en rist ved lige knap 200 grader i 45 min. Prøv med en tandstikker, om kagen er gennembagt. Brug aldrig en strikkepind af stål, den bliver varm, og dejen glider af og narrer dem.





karakterer:
Opskriften er vist 20189 gange,
og udskrevet 335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
lav bare en chokoladekage det smager meget beder