Ellens gode kokoskage

Ellens gode kokoskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ellens gode kokoskage, billede 4 Ellens gode kokoskage, billede 1 Ellens gode kokoskage, billede 2 Ellens gode kokoskage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.smør
200 g.flormelis
4 æg
75 g.kokosmel
375 g.hvedemel
 strøget tsk bagepulver
 revet skal af 1 vasket appelsin
½ dl.appelsinsaft
½ dl.kaffefløde
 
 Evt. glasur:
2 spsk.kakao
225 g.sigtet Flormelis
3-4 spsk.kogende vand
 
 Pynt:
 kokosmel
 
Opskrift:
Du rører smør og flormelis godt, og heri piskes æggene et ad gangen. Kokosmel, hvedemel, bagepulver, appelsinskal og –saft samt fløden røres i lidt efter lidt, og dejen røres hurtigt sammen.

En form, der rummer 2 liter, smøres godt og drysses med rasp.

Kagen bager på en rist på nederste rille ved 200 grader C. alm. ovn i 1 lille time. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt.

Den står lidt i formen, inden den 10 min. efter vendes ud og afsvales på en rist.

Kan oversmøres med glasuren, der er rørt sammen, og pyntes med kokosmel.





karakterer:
Opskriften er vist 58790 gange,
og udskrevet 1136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-04-09 08:33:46
Kan man ikke bruge bagepapir

  -   2014-09-21 10:00:28
Min kage brændte selv om den kun fik 40 min på 200 grader?

  -   2005-01-01 01:01:01
Super god kage. Bliver endnu bedre med chokolade stykker i! Man kan godt bruge appelsinjuice istedet for revet appelsin.