EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Appelsin-sandkage

Antal:
kage
Ret : Kager i form

Ingrediens : Citrusfrugt

Indsendt : 2003-05-20

Appelsin-sandkage 4 Appelsin-sandkage 1 Appelsin-sandkage 2 Appelsin-sandkage 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
65 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf * 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
    1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
  Glasur: 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf * 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
    1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
Forklaring:

Margarine og sukker røres grundigt. Æggene piskes i, et ad gangen. Mel med bagepulver røres i sammen med appelsinsaft og reven skal. Fyldes i en aflang smurt form, kan også bages i mindre former med kortere bagetid.

Ovn:
175 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter. På den afkølede kage kan lægges glasur rørt med flormelis, appelsinsaft og skal- eller der koges en lage af de samme dele, den hældes varm over kagen med det samme.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 8450 (2011 kcal)
KJ pr. kage 8450 (2011 kcal)
Vægt ialt 740 gram
Vægt pr. kage 740 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1141 KJ (271 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 13.1 gram
Kulhydrat 34.4 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.3 (37 stemmer)

Opskriften er vist 46981 gange,
og udskrevet 2386 gange.

sandra  -  0000-00-00 00:00:00
den var rigtig god**

verner  -  2007-03-05 13:24:37
Det er min generalprøve udi bagningens kunst, hvad angår skærekager. :-)

sofie og anne  -  2007-05-13 18:12:43
den var rigtig god. Men glasuren var ikk" så god

den bedste kok  -  2008-03-26 15:43:52
nem og og smager godt.. , men også helst uden glasur.. :-)

Dorthe og Søren  -  2008-04-14 20:12:23
Super kage, nem at lave, men lidt kedelig glasur.

Margit  -  2008-12-23 13:11:40
Jeg kogte en lage af saft fra en appelsin og ½ dl sukker - den hældte jeg over den varme kage. Det virkede godt og gav en saftig kage.

  -  2009-01-21 22:40:17
til glasuren skal man bare bruge citron saft i stedet for appelsin saft mums

vibeke  -  2010-02-25 17:42:01
ejjjj den er bare god denne opskrift prøv den med banan,appelsin,og en pose hvide chokolade knapper

Michelle   -  2010-06-27 18:28:19
den smager rigtig godt -men jeg brugte appelsin juice jjjuuummmm

mig  -  2010-10-12 19:11:27
hvorfor vil den ikke hæve??

irak  -  2011-05-25 12:32:41
Jeg synes den er dårlig fordi den er svært at lave og den smager af ingen ting

Viktor  -  2013-01-28 13:18:21
Det er den bedtse kage jeg har smagt, fuck den er god! :-)

Camilla  -  2014-05-24 16:09:55
Det er en udmærket kage. Saft fra en hel appelsin til glasur var ALT for meget. Tror jeg puttede 300 gram flormelis i! Og glasuren var alligevel ret flydende. Men for meget glasur skadede ikke ;)