Fransk grøntsagsgryde med tværreb

Fransk grøntsagsgryde med tværreb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Bilka

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.oksetværreb
7.5 dl.vand
4 Peberkorn, sorte
1 laurbærblad
1 kvisttimian
2 kvistepersille
2-3 løg
250 g.kartofler
2-3 gulerødder
4 porrer
500 g.hvidkål
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog kødet med vand, salt, peberkorn, laurbærblad, timian og persille ca. 2 timer.

Pil løgene og skær i kvarte. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i store stykker på ca. 4 cm. Fjern de yderste blade af hvidkålen. Skær stokken af og skær hvidkålen i skiver. Tilsæt grøntsagerne til kødet og kog videre ca. 30 min., til alt er mørt. Smag retten til med salt og peber.

Skær kødet ud på tværs af muskeltrådene. Servér kødet i dybe tallerkner med grøntsagerne og lidt af suppen.

Serveres med groft brød og sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 26197 gange,
og udskrevet 799 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu