Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Muslingsuppe

Antal:

Ret : Suppe

Hovedingrediens : Muslinger

Clam's / Grønne muslingerIndsendt :


Ingredienser:
 kg.linemuslinger eller blåmuslinger
3 dl.hvidvin
1 gulerod
2 skalotteløg
20 g.smør
4 dl.fiskebouilllon
1 dl.piskefløde
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Rens muslingerne. Bring 1 dl hvidvin i kog i en stor gryde. Kom muslingerne i gryden, læg låg på og damp dem ved god varme i ca. 5-10 minutter til de har åbnet sig. Rør rundt i muslingerne et par gange med en grydeske. Tag muslingerne op og kasser eksemplarer der ikke har åbnet sig. Si kogelagen. Snit løg og gulerod og svits det i en gryde med smørret. Tilsæt resten af vine og muslingelagen og kog det i 3-4 minutter. Hæld så fiskebouillonen i sammen med fløden. Varm suppen igennem og smag til med salt og peber og kom til sidst muslingerne i. Muslingerne må gerne hældes i, stadig i deres skal dette giver en dekorativt ret.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9058 gange,
og udskrevet 238 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu