Tyrkisk lammegryde

Tyrkisk lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
500-600 g.lammekød u/ben udskåret af bov, hals eller bryst
1 stortløg
2-3 fedhvidløg
1 stortbundt persille
1 peberfrugt
1 håndfuldhakkede valnødder
2 dl.yoghurt
2 spsk.olie
1 tsk.pulveret spidskommen
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Afpuds kødet for større fedtforekomster og evt. sener, skær det i mundrette stykker på et par cm.

Rens og hak løg, hvidløg og persille (hakkes fint). Opvarm olien på en pande, og brun kødet af et par omgange. Når kødet er færdigbrunet kommer du løg og hvidløg på panden og lader det snurre lidt, hvorefter kødet lægges tilbage i panden igen.

Tilsæt derefter persille krydderier og yoghurt, lad det snurre lidt sammen med kødet. Rens og hak peberfrugten imens.

Bland derefter den hakkede peberfrugt og valnødderne i, læg et låg på panden og lad det småsnurre i ca. 3 kvarter, hvorefter retten er klar til servering. Lyst brød eller kogte ris er godt tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 14641 gange,
og udskrevet 421 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu