Krebinetter med stuvet spidskål

Krebinetter med stuvet spidskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Krebinetter med stuvet spidskål, billede 4 Krebinetter med stuvet spidskål, billede 1 Krebinetter med stuvet spidskål, billede 2 Krebinetter med stuvet spidskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Krebinetter
600 g.hakket flæsk
 salt
 peber
1 æg
2 dl.rasp
 
75 g.smør
 
 Stuvet spidskål:
800 gramSpidskål, frisk
3 spsk.Smør
3 spsk.Hvedemel
3 dl.Sødmælk
2 dl.Kogevand
 Salt
 Peber, hvid
 Muskatnød, stødt
 
1000 g.Kartofler nye
 
Opskrift:
Krebinetter:
del kødet i fire portioner som formes, krydres med salt og peber, vendes i pisket æg og rasp.
Steges i smør, i 4 minutter på hver side

Stuvet spidskål:
Halver spidskålen på langs og del den så i ca 8 og skær den derefter i grove tern. kog den i letsaltet vand 5 minutter og lad kålen dryppe af i en sigte.

Smelt smørret og rør det sammen med melet. Spæd med mælk og kogevand. Lad sovsen koge godt igennem.

Vend kålen i. Smag til med salt, peber og reven muskat.


Server med nye kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 38002 gange,
og udskrevet 479 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu