Oksekød på leje af grønsager

Oksekød på leje af grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tørrede, kinesiske svampe
8-10 stilkebok choy
2 spsk.olie
4 fedhakket hvidløg
500 g.magert oksefilet i tynde skiver
4 forårsløg i 2½ cm lange stykker
2 spsk.østerssauce
0.75 dl.vand
1 tsk.sukker
 
Opskrift:
Udblød svampene i varmt vand i 30 minutter, dryp af og skær i tynde skiver. Skyl bok choy-kålen godt og skær i 5 cm lange stykker - også toppene. Varm 1 spsk olie op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt bok choy og lynsteg i 2-3 minutter, til kålen er mør, men stadig sprød. Læg kålen over på et serveringsfad og hold det varmt. Hæld evt. Væde af panden og tilsæt den sidste skefuld olie. Sauter hvidløg og oksekød, til det er brunet godt. Rør de resterende ingredienser i, herunder også svampene, og steg videre i 2 minutter. Hæld retten over bok choy og server.





karakterer:
Opskriften er vist 13843 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu