Kyllingestykker i karry og selleri

Kyllingestykker i karry og selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 stykker optøet kyllingebryst med ben
2 tsk.karry
½ selleri i tern
2 gulerødder i skiver
2 løg i både
2 fedhakkede hvidløg
3 dl.vand
 Meljævning efter behov
 Salt
 peber
 Madkulør
 
 Tilbehør:
 Bulgur og grøn salat
 
Opskrift:
Opvarm en wok eller støbejærnsgryde med en smule olie. Tilsæt karry og bland det med olien. Brun kyllingen i olien et kort øjeblik, og tag den op igen. Kom selleri, løg, gulerødder og hvidløg i gryden med den den samme olie, og svits dem under omrøring ca. 5 min. Læg kyllingen i gryden igen, og tilsæt vand. Lad retten koge ca. 45 min, til saften fra kyllingen er klar. Jævn sovsen med en meljævning og tilsæt madkulør.





karakterer:
Opskriften er vist 21850 gange,
og udskrevet 414 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg forstår slet ikke hvad madkulør skal i denne ret?