Karryrejer på salatbund

Karryrejer på salatbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.mellemstore rejer (pillede)
8 bladeaf icebergsalat
½ dl.hønsebouillon
1 lilleløg (hakket)
1 fedhvidløg (fint hakket)
½-1 spsk.karrypasta
250 g.sukkerærter
2 spsk.frisk hakkede koriander eller 2 spsk. reven citronskal og 3 kviste persille (hakket)
 
 Karrypasta:
½ dl.cayennepeber
½ dl.vand
2 spsk.olivenolie
2 tsk.spidskommen
2 tsk.karry
 
Opskrift:
Karrypasta:
Det mikses i en foodprocessor. Opbevares mørkt og svalt.

Læg salatbladene på fire tallerkener, og stil dem til side. Opvarm hønsebouillonen i en wok eller en stegepande ved god varme. Damp løg og hvidløg, til det er mørt, ca. 5 min. Tilsæt karrypastaen.

Kom rejerne i, og opvarm dem under omrøring ca. 3 min. Tilsæt sukkerærterne. Fortsæt med at røre rundt ca. 2 min. Tag wokken fra varmen.

Tilsæt frisk koriander, eller hakket persille og citronskal, og anret på tallerkenerne.

Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 10516 gange,
og udskrevet 187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu