Pizza med Mozarelle og basilikum

Pizza med Mozarelle og basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portion pizzadej
 
 Fyld:
150 g.Mozzarellaost
2 spsk.reven Parmesan eller Pecorino
400 g.flåede dåsetomater
½ bdt.basilikum
4 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Lad tomaterne dryppe af. Skær dem i skiver og fordel dem på pizzabunden. Mos dem ud med en gaffel.

Skær Mozzarellaen i tynde skiver og læg dem ovenpå. Drys med salt og peber.

Efter et kvarter tages pizzaen ud af ovnen og reven Parmesan eller Pecorino og basilikum-blade drysses over. Dryp en dråbe olivenolie, på hvert blad.

Bag yderligere ti minutters tid til osten er smeltet.

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 11661 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu