Pizza marinara

Pizza marinara, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portion pizzadej
 
 Fyld:
24 Sardel/ansjosfileter
4 Fedhvidløg
8 Basilikum-blade
1 tsk.Tørret oreano/merian
 Friskkværnet sort peber
 
 Sauce:
1 ds.Flåede tomater
2 spsk.Olivenolie
1 Fedhvidløg
4 bladebasilikum, frisk
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Sauce:
Svits et hakket fed hvidløg med olien. Tilsæt de hakkede tomater, når løget har taget farve. Lad saucen simre et kvarters tid. tilsæt de 4 basilikum-blade og smag til med salt og peber.

Fyld:
Del pizza-dejen til fire og rul ud i en halv cm's tykkelse. Bred tomatsaucen over og fordel seks ansjoser på hver. Hak hvidløgene og drys over. Klip basilikum-bladene og drys oregano over. Stænk med olivenolie og vrid peberkvænen efter smag. Færdigbagte efter ti - tolv minutter i forvarmet ovn ved ca. 230° Serveres varme - eller kolde.





karakterer:
Opskriften er vist 9227 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu