Dåhjortebov med cognac og valnødder

Dåhjortebov med cognac og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrbov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 dådyrbov
30 g.smør
500 mlbouillon
125 ml.fløde
10 spsk.valnødder (hakkede)
4 spsk.cognac
 salt
 peber
 
Opskrift:
Boven brunes og tilsættes bouillon og cognac. Derefter skal boven småsimre i 2 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 14748 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu