Krydret kyllingefilet og nem aïoli

Krydret kyllingefilet og nem aïoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingefileter
2 spsk.jomfruolivenolie
 groft salt
 friskkværnet peber
1 dl.hakket frisk basilikum
½ dl.revet skal af en økologisk citron
 
 Aïoli:
4 store spsk. mayonnaise
1 spsk.citronsaft
2 fedhakkede hvidløg
 groft salt
 friskkværnet peber
 
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 225°
Dup kyllingefileterne tørre og pensl dem med olie og krydr med salt og peber. Lad det trække et par minutter og steg det derpå i den varme ovn i ca. 8 minutter (4 minutter på hver side). Bland basilikum og citronskal og vend det færdigstegte kød heri.

Aïoli:
Rør mayonnaise, citronsaft og hvidløg sammen og smag det til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 44432 gange,
og udskrevet 470 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-09 06:20:58
Er der som regel ikke æg i mayonnaise?

  -   2010-10-29 16:24:15
og steg det derpå i den varme ovn i ca. 8 minutter (4 minutter på hver side). tror der bliver blandet pandestegning med ovn her :)

  -   2009-12-10 18:37:24
Jaa. Meget længre :D

  -   2007-12-01 19:00:59
Kyllingen skal have meget længere tid i ovnen for at den er gennemstegt