Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Tranebærsauce II

Antal:

Ret : Saucer

Hovedingrediens : Bær

TranebærHøjtid: Thanksgiving

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt :


Ingredienser:
1 1/2 pære
1/2 løg
1 fedhvidløg
1 1/2 stangkanel
2 tsk.portvin
4 tsk.ribsgelé
2 tsk.honning
300 g.tranebær
2 dl.rødvin
5 dl.vildfond (evt. terning)
 lidt smør
 


Opskrift:

Pærer og løg skæres i store tern og svitses i smør og kanel. Tranebærene og rødvinen tilsættes, og det hele skal nu koge lidt ind. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det koge i 5 minutter. Det hele blendes og sigtes, og smages til med salt og peber. Rør en klat smør i saucen lige inden serveringen



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11019 gange,
og udskrevet 307 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Anni  -  2007-11-19 07:31:54
Skal kanelstangen ikke tages fra inden saucen bledes?