Indisk krydret tomat og ærtesuppe

Indisk krydret tomat og ærtesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 storetomater (2 ds. fl. tomater)
5 dl.vand
0.5 tsk.presset hvidløg
1 løg - i tynde skiver
2 spsk.ghee eller smør
2 tsk.stødt koriander
2 tsk.stødt spidskommen
0.5 tsk.fennikelfrø
2 stk.laurbærblade
1 grøn chili - uden kerner
1 ds.kokosmælk
4 dl.frosne ærter
1 spsk.sukker
1 spsk.frisk mynte - hakket
 Peber
 evt.salt
 
Opskrift:
Tomater koges meget bløde i vandet og pureres i blender. Svits løg og hvidløg bløde i ghee/smør og tilsæt krydderier, laurbærblade og chili. Svits i yderligere 2 min. Tilsæt kokosmælk og de hakkede tomater og bring det i kog. Tilsæt ærter, dæmp varmen og kog, til ærterne er møre. Smag til med sukker, peber og evt. salt og rør de hakkede mynteblade i. Suppen serveres varm med ristet chapati, penslet med ghee.





karakterer:
Opskriften er vist 18119 gange,
og udskrevet 449 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu