Mokkalagkage

Mokkalagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 æg
140 g.sukker
200 g.malede hasselnødder
1 dl.rasp
 bagepapir
 
 Cremen:
2.5 dl.stærk kold kaffe
2 spsk.maizena majsstivelse
1 dl.sukker
50 g.hk. mørk chokolade
30 g.smør
3 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 Hasselnødder
 Kakao
 
Opskrift:
Pisk æggeblommerne til en tyk creme med halvdelen af sukkeret. Pisk æggehviderne stive og bland resten af sukkeret i. Bland hviderne med nødder, rasp og æggeblandingen. Fordel halvdelen af dejen i en springform ca. 22-24 cm i diameter med tilklippet bagepapir i bunden og bag bunden v. 175 grader i ca. 30 min. Afkøl bunden og gentag.

Bland ingredienserne, dog ikke piskefløden, til mokkacremen i en tykbundet gryde og lad det simre for svag varme til en budding-konsistens og afkøl. Pisk fløden og bland det med mokkacremen. Fordel cremen mellem bundene, på siderne og på toppen. Pynt med hasselnødder og cacaopulver og evt. kandiserede violer.





karakterer:
Opskriften er vist 21296 gange,
og udskrevet 503 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvorfor skal man hakke chokoladen når den alligevel smelter? Og hvorfor skal kaffen være kold, når den alligevel skal varmes op? Den smager supergodt, men hvorfor skal opskriften gøres svære end det er?

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg lavede den med alm. købe-bunde og den var alligevel kanon-god