Silde-kartoffelkage med krydderurtecreme og capersfrugter

Silde-kartoffelkage med krydderurtecreme og capersfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.marinerede sild, hvide
1 kg.kartofler i skiver, kogte
 
2 skalotteløg
200 g.capers
 dl.cremefraiche 38%
2 dl.mayonnaise
 Dild, persille, purløg m.m.
2 spsk.engelsk sauce
 Salt
 peber
 
 Capersfrugter og salat til pynt
 
Opskrift:
Dressing:
Creme fraiche og mayonnaise røres sammen, tilsættes hakket skalotteløg, hakket capers, dild, persille og purløg. Smag til med salt, peber og engelsksauce.

Sildekage:
En springform beklædes med sildefileter, sildestykker samt små kogte kartofler i skiver, fordeles lagvis i springformen med lidt krydderurtecreme imellem hvert lag. Silde/kartoffelkagen sættes på køl under pres i min. 2 timer.

Pynt af med capersfrugter, salat samt dild.





karakterer:
Opskriften er vist 9202 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-11-04 12:35:59
Aldrig i mit liv har jeg smagt noget så eminent og gennemføreligt som denne sildekage. Den er et absolut must try. Det lyder ulækkert, men smager himmelsk.