Bagt cheesecake med svesker

Bagt cheesecake med svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.koldt smør
100 g.hvedemel
75 g.knuste makroner
 
200 g.svesker uden sten
200 g.flødeost
1 dl.sukker
1 tsk.vanillesukker
2 æg
2 spsk.hvedemel
1 tsk.revet appelsinskal
½ dl.appelsinsaft
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet Tilsæt makroner Drys dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter) og pres det godt sammen, så det får en jævn overflade Bag bunden ved 200 grader midt i ovnen i ca. 5 min

Halver sveskerne og fordel dem på bunden Skær flødeosten i mindre stykker og rør den blød Rør sukker og de øvrige ingredienser i Hæld fyldet over sveskerne og bag kagen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min

Serveres lun eller kold drysset med flormelis





karakterer:
Opskriften er vist 15250 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-09-01 18:08:17
Jeg bruger den altid som grundopskrift til cheesecakes. Har endnu ikke prøvet med svesker, jeg bruger i stedet friske/frosne bær. Jeg fordobler altid opskriften på bunden, for den er sindssygt lækker.

  -   2011-09-05 15:03:25
Det er bare den bedste kage jeg nogensinde har smagt

  -   2009-04-30 16:10:09
Smager også udemærket med ferskner!