EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Krumkaker (kræmmerhuse)

Antal: 6-8 

Ret : Kager

Ingrediens : Mel

Oprindelsesland : Norge - Norsk - Norske

Indsendt : 2003-12-07


OBS!!! OBS!!! OBS!!!
Vær også opmærksom på at færdige produkter kan indeholde æg. Så husk at læse deklartionen. Frisk pasta indeholder næsten altid æg, men der findes mange varianter af tørret pasta uden æg. Brød, kager, færdige middagsretter sovse og dressinger, bouillon, øl, vin og spiritus kan indeholde æg.
Se mere om æggeallergi og æggefrie opskrifter her

Ingredienser:
3 æg
 lige meget vægt af sukker smør og mel
0.5 tsk.kardemomme
 


Forklaring:

Smelt smørret og afkøl det. Piks æggesnaps af æg og sukker. Tilsæt den kolde men flydende smør og mel blandet med kardemomme.

Lad dejen svelle inden stegning i form.

Tips:

Moderne kræmmerhusjærn ligner el-vaffeljærn. Ellers findes de gamle jærn og aluminiumsjærn til kogeplade. En klat i midten,præsses sammen til det dejen ved yderkant.

Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.6 (5 stemmer)

Opskriften er vist 8917 gange,
og udskrevet 119 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu