Stegeso  opskrifter



Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
2.8 -2

Sigøjnersteg (Stegeso)

2.3 -3

Sursteg (Stegeso)

5 -1

Fyldte tomater (Stegeso)

5 -2

Tomater med kød- og champignonfyld (Stegeso)

5 -1

Westfalsk pebergryde (Stegeso)

4.5 -3

Fyldte æbler (Stegeso)

5 -1

Fyldte sød-sure æbler (Stegeso)

1.5 -9

Kinesisk flæskegryde (Stegeso)

5 -2

Karryflæskegryde (Stegeso)

4.1 -6

Karryret med svinekød (Stegeso)

5 -1

Fyldte æbler med krydderfars (Stegeso)

4.3 -6

Kålrouletter (stegeso)

2.5 -16

Mørbrad for mænd (Stegeso)

5 -1

Mørbrad med fars og champignon (Stegeso)

3.8 -6

Mørbradkoteletter med champignon (Stegeso)

5 -1

Rømerskinke (Stegeso)

5 -1

Schweizerruller (Stegeso)

3.2 -3

Ungarsk skinkegryde (Stegeso)

4.6 -29

Fyldte svinehjerter (Stegeso)

4.3 -3

Svinehjerter i tomat (Stegeso)

5 -1

Svinekam bordelaise (Stegeso)

5 -1

Svinekam uden spæk (Stegeso)

4.3 -3

Svinekam, krydret (Stegeso)

4.5 -4

Svinekød i kål (Stegeso)

4.1 -4

Svinekød i øl (Stegeso)

1.1 -8

Pikant svinelever (Stegeso)

4.3 -6

Svinelever i flødesauce (Stegeso)

4.2 -3

Fars med fyld (Stegeso)

3 -2

Leverpostej med butterdej (Stegeso)

5 -1

Postej med krydret lever (Stegeso)

5 -1

Potee a L’Alsacienne

5 -1

Lammemørbrad med rå marineret grønsager

2.8 -2

Helstegt fricandeau

1.4 -5

Aubergine omelet, med rosiner og piniekerne

4.8 -2

Fyldt svinemave

2.1 -14

Græsk gryde med kanin

4.3 -5

Gåsesteg (Stegeso)

4 -3

Zigeuner andesteg (Stegeso)

5 -1

Poulard i paprika (Stegeso)

3.9 -22

Chokoladesouffle (Stegeso)

5 -1

Svesker med mandellåg (Stegeso)

5 -2

Kathrineblommekage (Stegeso)

2.4 -4

Frugtkage (Stegeso)

5 -1

Cherry brandy souffle (Stegeso)

5 -2

Tyroler kirsebærkage (Stegeso)

5 -1

Nøddebudding med jordbærsauce (Stegeso)

5 -1

Æble-risbudding (Stegeso)

3.8 -2 Opskriften har næringsberegning   

Varm æblekage (Stegeso)

4.8 -3

Engelsk æblepie (Stegeso)

2.8 -16

Marcipanfyldte æbler (Stegeso)

2.8 -2

Mandelæbler (Stegeso)

1.3 -6

Stegte æbler (Stegeso)

4.8 -3

Oksefilet i maderia i stegeso

5 -1

Zigeunersteg i stegeso

5 -1

Oksetunge i madeira (Stegeso)

5 -1

Oksetunge i kaperssauce (Stegeso)

3.6 -7

Kalvenyresteg (Stegeso)

5 -2

Kalvefilet med karry og bananer (römertopf)

3 -2

Kalvekoteletter i grønsagsmos (Römertopf)

2.8 -3

Kalveflødegullasch i stegeso

3.8 -6

Kalvetunge i champignonsauce (Stegeso)

5 -1

Kalvetunge i oliven (Stegeso)

2.8 -2

Sprængt kalvetunge med grønsager (Stegeso)

3.5 -4

Nyreragout (Stegeso)

2.8 -2

Kalvehaleragout au printemps (Stegeso)

4.3 -3

Stegt svinekam uden spæk (Stegeso)

5 -1

Krydret svinekam (Stegeso)

2 -3

Svensk svinekam

2.8 -2

Sprængt svinekam med blomkål polonæse (Lergryde)

5 -1

Halskam med krydderurter (Lergryde)

4.8 -2

Fyldt ribbensteg i stegeso

3 -3

Røget skinke i rødvin (Stegeso)

5 -2

Skinke med spinat (Stegeso)

5 -1

Stegt krydret lammebov (Stegeso)

5 -1

Lammefrikasse (Stegeso)

2.8 -2

Lammebov i karry (Stegeso)

5 -1

Lam i asparges (Stegeso)

5 -1

Lammepilaff (Stegeso)

5 -3

Lam i kål (Stegeso)

5 -1

Lammeragout (Stegeso)

3.3 -8

Skotsk lammegryde (Stegeso)

4.5 -3

Ingefærkyllinger (Stegeso)

3.3 -3

Fransk hønsegryde (Stegeso)

2.8 -2

Høne ”calcutta” (Stegeso)

4.7 -3

Høne ”sirikit” (Stegeso)

3 -10

Burgunderhøne (Stegeso)

4.9 -4

Paprikahøne (Stegeso)

5 -2

Høne med grønsager (Stegeso)

5 -1

Høne a la marengo (Stegeso)

4.3 -2

Hønseragout (Stegeso)

5 -1

Poulard i oliven (Stegeso)

4 -8

Poulard ”tokio” (Stegeso)

4.1 -5

Bulgarsk hønsefrikasse (Stegeso)

5 -1

Fyldt gåsehals (Stegeso)

2.8 -6

Agerhøns i madeira (Stegeso)

5 -2

Fyldte agerhøns (Stegeso)

4.3 -2

Stegte agerhøns (Stegeso)

5 -2

Stegt kalkun (Stegeso)

5 -1

Minni-kalkun med kastanjefyld (Stegeso)

4.3 -9

Stegte duer (Stegeso)



forrige    

næste