Klatkager 

Kokkens favorit
Se opskriften
Klatkager
Mel røres i risengrøden. Æggene piskes sammen og tilsættes. Mælk tilsættes lidt efter lidt, til det har en konsistens som en lidt tyk havregrød. Dejen smages til med sukker og vanille, evt. kardemomme, citronskal eller muskat. Smelt...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.3 -594 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klatkager

4.1 -263 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klatkager (risengrød)

4.4 -151 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fynske klatkager af havregryn

3.2 -40 Der er billeder til denne opskrift   

Risklatkager af kogte ris

4.1 -109 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Risklatter

3.8 -11 Der er billeder til denne opskrift   

Klatkager uden sukker (Diabetes)

4.2 -135 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Klat-kager

4.7 -350 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Mormors klatkager

5 -1 Der er billeder til denne opskrift   

Klatkager af risalamande

4 -6

Russiske Kvarkkager

4 -3

Zelestes riskager med kirsebær

4.8 -108

Æble-pletter

4.7 -101

Svenske pletter

4 -14

Bananklattekager

4 -25

Riskager i svøb

2.8 -3

Risklatter med rosiner

4.1 -47

Bananklatkager

2.5 -15

Kanelklatkage med hindbær creme

4.1 -7

Klatkager 02

2.8 -2

Klatkager 04