EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Jordbær-youghurtis

Antal:

Ret : Kold Dessert

Ingrediens : Bær

Indsendt : 2003-04-02


Ingredienser:
500  g.frosne jordbær
4 ¼  dl.yoghurt
3/4 dl.piskefløde
175 g.flormelis
1/2 stangpolynesisk vanille eller 1 hel alm.
 citronsaft
 
Forklaring:

Stil en form der kan rumme et par liter i fryseren.

Kom de frosne bær i en blender med vanillestangen og de øvrige ingredienser bortset fra citron-saft. Blend til en tungtflydende masse. Smag til med citronsaft og måske flormelis. Kom straks jordbær-youghurtisen i formen og stil tilbage i fryseren 3-4 timer. Rør isen igennem nogle gange mens den fryser ind.

Er isen blev gennemfrossen stilles den 1/2-1 time i køleskabet før serveringen.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.3 (11 stemmer)

Opskriften er vist 12454 gange,
og udskrevet 550 gange.

lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god

  -  0000-00-00 00:00:00
Efter 4 dl yoghurt staar der: 1/4 men saa ikke mere. Hvad skal der vaere 1/4 af?

Ulla Lund  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad skal der staa efter: 1/4, da der er en tom linie under yoghurt.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Det er tabuleringen der driller, der skal stå 4 1/4 dl. yoghurt.

christa mollerup  -  0000-00-00 00:00:00
Skal det være yoghurt naturel eller jordbær yoghurt

Sildcity  -  2008-08-01 08:33:40
Jeg har brugt naturel. Isen bliver rigtig god og lækker. Jeg overvejer at afdryppe Yoghurten en smule næste gang.