EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Jordbær-youghurtis

Antal:

Ret : Kold Dessert

Ingrediens : Bær

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2003-04-02


Ingredienser:
500  g.frosne jordbær
4 ¼  dl.yoghurt
3/4 dl.piskefløde
175 g.flormelis
1/2 stangpolynesisk vanille eller 1 hel alm.
 citronsaft
 
Forklaring:

Stil en form der kan rumme et par liter i fryseren.

Kom de frosne bær i en blender med vanillestangen og de øvrige ingredienser bortset fra citron-saft. Blend til en tungtflydende masse. Smag til med citronsaft og måske flormelis. Kom straks jordbær-youghurtisen i formen og stil tilbage i fryseren 3-4 timer. Rør isen igennem nogle gange mens den fryser ind.

Er isen blev gennemfrossen stilles den 1/2-1 time i køleskabet før serveringen.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.3 (11 stemmer)

Opskriften er vist 12339 gange,
og udskrevet 547 gange.

lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god

  -  0000-00-00 00:00:00
Efter 4 dl yoghurt staar der: 1/4 men saa ikke mere. Hvad skal der vaere 1/4 af?

Ulla Lund  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad skal der staa efter: 1/4, da der er en tom linie under yoghurt.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Det er tabuleringen der driller, der skal stå 4 1/4 dl. yoghurt.

christa mollerup  -  0000-00-00 00:00:00
Skal det være yoghurt naturel eller jordbær yoghurt

Sildcity  -  2008-08-01 08:33:40
Jeg har brugt naturel. Isen bliver rigtig god og lækker. Jeg overvejer at afdryppe Yoghurten en smule næste gang.