EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Marcipanhorn

Antal: 32 stk.

Ret : Kager

Ingrediens : Diverse produkter

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt : 2003-02-28

Marcipanhorn 4 Marcipanhorn 1 Marcipanhorn 2 Marcipanhorn 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.gær
200 g.margarine
4 dl.kærnemælk
2 tsk.sukker
1 tsk.salt
1 æg
500 g.hvedemel
 
 Fyld:
200 g.blød nougat
250 g.marcipan
150 g.chokoladeknapper
 
 Pensling:
1 æg
 
Forklaring:

Smelt margarinen. Tilsæt kærnemælk, og rør gæren ud i væsken. Tilsæt salt, sukker og æg. Ælt melet i lidt efter lidt, til den klistrer uden at hænge i bordet. Stilles til hævning, tildækket i ca 30 min.

Æltes godt ud, og deles i 4 stykker, som formes til kugler, der rulles ud til cirkler. Del cirklerne ud i 8 trekanter. Fordel fyldet, og rulles sammen fra den brede ende.

Stilles på bagepair, pensles med æg og bages på midterste rille ca. 15 minutter ved 200 grader alm. ovn.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.3 (44 stemmer)

Opskriften er vist 49129 gange,
og udskrevet 2736 gange.

Marianne Larsen  -  2009-11-28 21:08:48
En lille tilføjelse til alle os som ikke er alt for skarpe i køkkenet... Kærnemælken skal hældes i lidt af gangen og først når margarinen er rimelig afkølet... ellers klumper hele skidtet ;-)

Marianne Warimng  -  2010-12-20 21:49:18
De er bare vildt lækre :-)

mor  -  2012-01-10 15:18:33
mums mums - kan varmt anbefales!

Mig  -  2012-01-21 22:58:27
Lidt smeltet chokolade er godt som pynt. Kan helt klart anbefales.

Regitza   -  2013-01-04 09:53:58
De kan anbefales,.. Smager så gode.. ;-) min datter er vilde med dem og nemme at lave..;-)

Anonymbager  -  2013-01-08 15:23:17
Super dejlige :) Det er lige meget om det klumper, for temperaturen skal være optimal for at gæren har det bedst. Klumperne udlignes når du kommer mel i og slår det sammen. Der kom nemlig også klumper hos mig.

sarah  -  2013-07-04 18:16:02
SKAL det være kærnemæl..kan man ik bruge almindelig mælk?